7 mei 2024: Webinar samen met Aangetekend

Schrijf je in voor ons webinar op 7 mei en ontdek hoe het partnerschap tussen Aangetekend en NEH woningcorporaties helpt bij het verhogen van de veiligheid en rechtsgeldigheid van communicatie met huurders. Leer meer over onze geïntegreerde oplossingen voor secure communicatie en ontvang achteraf de presentatie en de link naar de replay!

Aangetekend & NEH: Webinar op dinsdag 7 mei!

NEH gaat de diensten van Aangetekend aanbieden aan woningcorporaties om het niveau van informatiebeveiliging te verhogen. Dit partnerschap belooft niet alleen veilige communicatie, maar tevens rechtsgeldigheid met huurders. Het is eenvoudig te gebruiken vanuit Outlook, maar een integratie in bestaande systemen en processen is ook goed mogelijk. NEH begeleidt woningcorporaties bij hun doelstellingen voor secure communicatie. Mailverkeer wordt beveiligd verzonden en daar waar nodig zorgen we juridische aantoonbaarheid. Bovendien kunnen documenten digitaal ondertekend worden.

Op dinsdag 7 mei van 12:00 tot 13:00 uur organiseren wij samen met Aangetekend een webinar om jullie mee te nemen in de mogelijkheden en de toegevoegde waarden van haar oplossingen. Wil je meer weten over hoe onze samenwerking kan bijdragen aan het verhogen van de veiligheid en rechtsgeldigheid van jullie communicatie met huurders? Schrijf je dan nu hier in voor het webinar en ontdek hoe onze geïntegreerde oplossingen jullie kunnen helpen bij het bereiken van jullie doelen voor secure communicatie.

P.s. Heb je een drukke agenda en komt dit moment niet uit? Schrijf je alsnog in en je ontvangt achteraf de presentatie en de link naar de replay.