ICT trends en ontwikkelingen

Wil je meer weten of inspiratie opdoen over de Moderne Werkplek, Cybersecurity of Adoptie van IT binnen uw organisatie of in de woningcorporatie branche? Lees onze klantcases en artikelen en laat je inspireren.

Gebruik de onderstaande filters om je zoekopdracht aan te passen. Zo kun je specifiek zoeken op onderwerp en het type content dat je interessant vindt, of het nu gaat om inspirerende cases, informatieve blogs, of diepgaande artikelen. Kies je voorkeuren en ontdek de content die perfect bij jouw behoeften past.

Filter op thema

MICROSOFT CO-PILOT: VERLAAG WERKDRUK, VERHOOG WERKPLEZIER

Werken in de moderne zakelijke wereld kan soms overweldigend zijn, vooral als je afhankelijk bent van Microsoft 365 voor jouw dagelijkse taken. Maar wat als ik je vertelde dat er een oplossing is om jouw werkdruk te verminderen, werkplezier te vergroten en jouw gebruik van Microsoft-technologie te optimaliseren? Dat is precies wat Microsoft Co-Pilot belooft te bieden.

Ontdek

IT adoptie - Blogs

HET SUCCES VAN DE IT ADOPTIE BIJ KLEURRIJKWONEN

KleurrijkWonen is een middelgrote woningcorporatie in het midden van Nederland. Met meer dan 16.000 verhuureenheden verspreid over zes gemeenten en een team van 180 medewerkers streeft KleurrijkWonen ernaar een warme en prettige leefomgeving te creëren voor huurders en kopers.

Ontdek

IT adoptie - Cases

DE KRACHT VAN OORDEELVORMING

In een wereld waar cyberdreigingen voortdurend evolueren, blijkt een Security Operations Center (SOC) nu essentieel te zijn voor effectieve beveiliging. Dit artikel vergelijkt een SOC met simpele logging en legt uit waarom het meer is dan alleen een beveiligingsmaatregel.

Ontdek

Cybersecurity - Artikelen

WAAROM HEB IK EEN SOC/SIEM OPLOSSING NODIG?

Dit is misschien wel de meest gehoorde vraag sinds wij deze dienst aanbieden. Daarom leggen we graag verder uit hoe een SOC/SIEM oplossing helpt jouw organisatie digitaal veilig te houden.

Ontdek

Cybersecurity - Artikelen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, TRENDS & ONTWIKKELINGEN