Over NEH

NEH is een IT-leverancier met meer dan 150 medewerkers en heeft als marktleider een toonaangevende positie in de woningcorporatiebranche.

Onze klanten zien ons als IT-partner, wat genoeg zegt over het werk dat wij leveren; goede IT-dienstverlening is namelijk mensenwerk. Wij luisteren naar wat de mensen nodig hebben, stellen hun wensen centraal en vullen deze in met de beste IT-oplossingen 

Door de jaren heen zijn er vanuit deze toewijding drie kernwaarden tot stand gekomen; betrokken, betrouwbaar en lef. Dit zijn de grondbeginselen van NEH. Wij zijn een organisatie die de menselijke maat hoog in het vaandel draagt; wij zijn oprecht betrokken bij de mensen die onze hulp inschakelen, zowel onze klanten als collega’s. IT is mensenwerk. Samen staan we sterk! 

Missie & Visie

Missie

Wij zijn toonaangevende regisseurs op het terrein van innovatieve en intelligente IT-oplossingen. Wij kennen de corporatiesector waarin wij onze klanten ontzorgen zodat zij succesvol zijn.

Visie

‘In 2025 zijn NEH woningcorporaties slim van binnen en sociaal van buiten.’ 

NEH wil als kennispartner haar klanten slimmer maken door informatie en kennis te delen op het gebied van IT. Waardoor de corporaties zich volledig kunnen toeleggen op het bedienen van hun klanten en zo socialer kunnen optreden naar buiten.

Onze klanten

Als marktleider ontzorgen wij al 25 jaar onze klanten in de woningcorporatiebranche met IT-vraagstukken, met thema's als de moderne werkplek, cybersecurity en IT-adoptie

Op dit moment bedienen wij ongeveer 80 woningcorporaties met een team van 150 medewerkers. Elke organisatie heeft zijn eigen unieke uitdagingen, en met onze op maat gemaakte oplossingen streven wij ernaar onze klanten optimaal te ondersteunen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, TRENDS & ONTWIKKELINGEN.

Onze partners

Voor het oplossen van gebruikersvragen in jouw organisatie hebben wij in de afgelopen decennia een uitgebreid netwerk van van ruim 140 partners opgebouwd, met wie wij operationele afspraken hebben voor onze klanten. Dit kunnen ERP- of andere applicatieleveranciers zijn, maar ook leveranciers van printers, die het onderhoud op printers bij onze klanten uitvoeren. 

Altuitiön

Altuitiön

Altuitiön is een Customer & Employee Experience Consultancy-bureau gespecialiseerd in innovatie- en verandertrajecten waarin de beleving van klanten, medewerkers en van opdrachtgevers centraal staat.

Cegeka

Cegeka

Dagelijks ondersteunt cegeka-dsa ruim 8.000 gebruikers van 50 vastgoedorganisaties die samen meer dan 800.000 vastgoedeenheden beheren.

CorporatieMedia

CorporatieMedia

CorporatieMedia is uitgever van de CorporatieGids, het CorporatieGids Magazine en is organisator van het CorporatiePlein.

Microsoft

Microsoft

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentiëert en ondersteunt een breed scala aan producten, die computer gerelateerd zijn.

TheCultureNatureCompany

TheCultureNatureCompany

TheCultureNatureCompany is een bureau met een gedurfde kijk op leiderschap. Ze bieden duurzame programma’s en producten aan op het gebied van leiderschap.

Visma

Visma

Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semipublieke sector.

Servicedesk

Heb je ondersteuning nodig, neem dan contact op met onze Servicedesk. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 07:00 uur tot 18:00 uur.

Onze Servicedesk is te bereiken via de onderstaande kanalen:

  • Self Service Portal (SSP): Onze klanten kunnen via de SSP van Topdesk meldingen aanmaken en inzien.
  • Telefoon: 033 4343 085
  • Per email: servicedesk@nehgroup.com

 

Een sneak peek van ons team

Benjamin de Heer

Corporate Recruiter

Egon Janssen

Manager Verandering & Adoptie

Hanneke van den Berg

HR Adviseur

Itske Bötzel

HR Adviseur

Jaap de Koning

Manager Platform

Jolijn de Wijs

Marketing Coördinator

Joost Roseboom

Accountmanager

Merle Buhler

Manager HR & Backoffice

Rik de Zinger

Accountmanager

Ronnie Berkhof

Manager Business Development

Ruben Bruggemans

Accountmanager

Stefan Vogelaar

Algemeen Directeur

JOUW ORGANISATIE ONTZORGEN?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het laatste nieuws

Ga naar het nieuwsoverzicht