IT Adoptie

Organisaties staan voor de uitdaging van digitale transformatie, waarbij technologische veranderingen de hele organisatie beïnvloeden. Deze veranderingen kunnen variëren van het migreren van een Citrix-omgeving naar de Cloud tot het implementeren van nieuwe digitale systemen. De klant erkent dat dit niet alleen een technologische verschuiving is, maar ook een culturele. Medewerkers moeten niet alleen nieuwe tools leren gebruiken, maar ook een nieuwe mindset ontwikkelen om optimaal te profiteren van deze technologische veranderingen.

Onze oplossing:

Het NEH Adoptieteam biedt de oplossing voor deze uitdagingen. Ons team van experts is gespecialiseerd in het voorbereiden en begeleiden van organisaties en medewerkers in hun reis naar digitale transformatie. We begrijpen dat het succes van deze transformatie afhankelijk is van de acceptatie en implementatie van nieuwe technologieën door medewerkers. Daarom hebben we een adoptiemethode ontwikkeld die individuele behoeften centraal stelt. 

Onze aanpak omvat verschillende elementen, waaronder communicatieplannen, trainingen, persoonlijke begeleiding en het opleiden van interne ambassadeurs. Het ultieme doel is het cultiveren van een cultuur van kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie. Dit stelt jouw medewerkers in staat om te begrijpen, omarmen en profiteren van de digitale mogelijkheden die voor hen liggen. 

Of het nu gaat om het migreren van gegevens naar nieuwe digitale platforms, het opzetten van effectieve intranetten, archivering in SharePoint, of de implementatie van flexibel werken, ons team bezit de expertise en ervaring om jouw project tot een succes te maken. 

Wat levert het op: 

  • Verbeterde acceptatie en implementatie van nieuwe technologieën binnen de organisatie. 
  • Medewerkers worden goed voorbereid op digitale transformatie en omarmen een nieuwe mindset. 
  • Een cultuur van kennisdeling en ontwikkeling wordt gecreëerd, wat leidt tot voortdurende groei en aanpassing in het digitale tijdperk. 
  • Projecten, zoals gegevensmigraties, intranetimplementaties en archivering, worden succesvol afgerond dankzij onze expertise. 
  • Ondersteuning bij de implementatie van ‘het nieuwe werken’, wat flexibiliteit en efficiëntie bevordert in de moderne werkplek. 

JOUW ORGANISATIE ONTZORGEN?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!