Tijd voor de volgende stap in jouw carrière?solliciteer nu.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die NEH te bieden heeft? Misschien staat jouw droombaan nog niet vermeld, of heb je vragen over onze vacatures en cultuur. Wat je behoeften en wensen ook zijn, we staan voor je klaar.

Laat van je horen!

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen. Bel ons op 033 434 3070 of stuur een e-mail naar vacatures@nehgroup.com of hr@nehgroup.com . Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden binnen NEH te bespreken.

Bij NEH draait het om jouw toekomst en de kansen die we samen kunnen creëren. We kijken ernaar uit om met je in contact te komen en te ontdekken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alle vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Solliciteer nu Bekijk vacature

Volg jij een mbo/hbo opleiding en wil jij in de praktijk brengen wat je hebt geleerd op school? Bij NEH is regelmatig plaats voor een stagiair(e) omdat wij het erg leuk vinden om jou te helpen bij jouw verdere ontwikkeling als professional.

Solliciteer nu Bekijk vacature

Heb jij ervaring als SOC analist, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een informele omgeving? Dan is deze uitdaging bij NEH iets voor jou!

Solliciteer nu Bekijk vacature

Ben jij klantgericht en vind je het leuk om klanten te ontzorgen door meldingen kwalitatief op te lossen? Weet jij geboden oplossingen op een begrijpelijke manier uit te leggen aan eindgebruikers én documenteer je deze met plezier in onze kennisbank? Kom dan onze Klant & Service afdeling versterken!

Solliciteer nu Bekijk vacature

Is Security jouw vak? Weet jij als geen ander wat er nodig is om een organisatie te beschermen tegen de hedendaagse beveiligingsbedreigingen? Heb jij interesse om bij NEH aan de slag te gaan als SOC Engineer in een leuk en groeiend team van specialisten? Laat het ons weten, wij gaan graag in gesprek!

Solliciteer nu Bekijk vacature

Ben jij als Adoptie consultant bij NEH de brug tussen technologie en eindgebruikers? Help je klanten met Microsoft 365 en adviseer je over het optimaliseren van technologie voor verhoogde productiviteit, en kan je daarnaast goed samenwerken? Kom dan bij NEH werken als Adoptie consultant!

Solliciteer nu Bekijk vacature

Vind jij het leuk om meldingen klantgericht én kwalitatief op te lossen? Wil jij jouw specialistische kennis en ervaring op het gebied van IT én klantomgevingen optimaal inzetten én verder uitbreiden? Ga dan bij NEH aan de slag als Cloud Support specialist!

Solliciteer nu Bekijk vacature

Een sneak peek van ons team

Benjamin de Heer

Corporate Recruiter

Egon Janssen

Manager Verandering & Adoptie

Hanneke van den Berg

HR Adviseur

Itske Bötzel

HR Adviseur

Jaap de Koning

Manager Platform

Jolijn de Wijs

Marketing Coördinator

Joost Roseboom

Accountmanager

Merle Buhler

Manager HR & Backoffice

Rik de Zinger

Accountmanager

Ronnie Berkhof

Manager Business Development

Ruben Bruggemans

Accountmanager

Stefan Vogelaar

Algemeen Directeur

WAAROM NEH?

Bij NEH zijn we niet alleen marktleider binnen de woningcorporatiebranche, maar ook toegewijd aan het delen van onze expertise en kennis met jou. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en geven jou de vrijheid om deze ideeën in de praktijk te brengen. Jouw inbreng is van onschatbare waarde en we moedigen initiatief en innovatie aan.

Bij NEH streven we ernaar talent binnen onze organisatie te koesteren. We begrijpen dat investeren in jouw persoonlijke groei essentieel is. Daarom bieden we een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, trainingen en persoonlijke coaching om je te ondersteunen in je ontwikkeling. Bij ons ben je net zo belangrijk als de directeur. We werken niet in hokjes en je kunt altijd bij iedereen aankloppen voor ondersteuning en samenwerking.

Maar het gaat bij ons niet alleen om werk. Maandelijkse borrels, lunchen met de directie, teamuitjes en jaarlijkse bedrijfsuitjes zorgen voor een sterke teamgeest en een levendige werksfeer. Bovendien bieden we uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen ons groeiende bedrijf. Bij NEH investeren we in jou, in je toekomst en in een aangename werkomgeving. Samen streven we naar succes en bieden we jou een platform om je potentieel te bereiken. Kom bij ons en maak deel uit van ons fantastische team!

Sollicitatieproces