Diensten

Als woningcorporatie wil je dat je medewerkers efficiënt en veilig kunnen samenwerken. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ontzorgen.

Moderne werkplek

In de moderne werkplek zijn alle tools en informatie die een gebruiker nodig heeft altijd binnen handbereik. Maak het delen van kennis, interne en externe communicatie en slimmer samenwerken gemakkelijker met een moderne werkplek die beschikbaar en toegankelijk is op elk apparaat.

De Moderne Werkplek: efficiënt, flexibel, en veilig.

Bij NEH streven we ernaar om een werkplek te creëren waarin gebruikers meer kunnen bereiken, in minder tijd en op hun eigen voorwaarden. We bieden een veilige omgeving waar je met vertrouwen aan de slag kunt en met aandacht voor je huidige behoeften en toekomstige trends. Ontdek meer over de Moderne Werkplek en wat NEH kan betekenen voor jouw organisatie. 

Cybersecurity

Diensten worden steeds meer gedigitaliseerd en het hybride werken is bij veel organisaties iets blijvends. Dan wil je wel de juiste veiligheid kunnen bieden - met uitsluiting van de toenemende security-incidenten.

NEH ontzorgt met een SOC/SIEM oplossing woningcorporaties op het gebied van cybersecurity en informatiebeveiliging.  Ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen zodat medewerkers veilig kunnen werken.

IT Adoptie

De digitale transformatie is niet alleen een technologische uitdaging, maar ook een culturele. Het veranderen van processen en systemen heeft invloed op alle aspecten van de organisatie, van de functierollen tot de mindset van de medewerkers.

Implementatie en begeleiding

Het is daarom essentieel om de adoptie van nieuwe technologieën en digitalisering, zoals bijvoorbeeld de migratie van een Citrix-omgeving naar de Cloud-omgeving, goed voor te bereiden en te begeleiden. Ontdek meer over IT Adoptie.