Copilot voor Microsoft 365 nu beschikbaar in het Nederlands!

Ontdek de nieuwe mogelijkheden met Copilot voor Microsoft 365, nu beschikbaar in het Nederlands! Laat Copilot je dagelijkse taken vereenvoudigen, je productiviteit verhogen en je creativiteit stimuleren. Bij NEH, erkende Microsoft CSP-partner, bieden we inspiratiesessies en een Copilot Readiness Scan om je voor te bereiden op deze krachtige technologische assistent.

Stel je een wereld voor waarin je technologische assistent zo slim is dat hij je dagelijkse taken in Microsoft 365 moeiteloos kan vereenvoudigen, je productiviteit kan verhogen en zelfs je creativiteit kan stimuleren. Deze visionaire toekomst is nu werkelijkheid geworden met Copilot voor Microsoft 365! En goed nieuws; waar voorheen Copilot alleen in het Engels beschikbaar was, is het nu ook beschikbaar in het Nederlands. Met de toevoeging van het Nederlands wordt het gebruik van Copilot voor Microsoft 365 nu nog eenvoudiger.

Inspiratiesessies rondom Copilot voor Microsoft 365
Benieuwd naar de mogelijkheden van Copilot en wat het voor jou en je collega’s kan betekenen in jullie dagelijkse werkzaamheden? Ontdek het tijdens onze inspiratiesessies rondom Copilot. Leer hoe Copilot je dagelijkse taken in Microsoft 365 kan vereenvoudigen, je productiviteit kan verhogen en zelfs je creativiteit kan aanwakkeren. Neem deel en ervaar de kracht van deze technologie!

Copilot Readiness Scan
Met Copilot is het gemakkelijker geworden om informatie opgeslagen in Microsoft 365 te vinden. Maar om optimaal gebruik te kunnen maken van Copilot, is het essentieel dat alle informatie die is opgeslagen in Microsoft 365 goed inzichtelijk is. Copilot gebruikt deze informatie om antwoorden te genereren, maar uitsluitend op basis van de gegevens waar expliciet toegang toe is verkregen. NEH heeft de Copilot Readiness Scan ontwikkeld, die de informatievoorziening en bijbehorende toegangsrechten in kaart brengt. Deze scan vormt een belangrijke eerste stap om jullie informatie voor te bereiden op het gebruik van Copilot en wij helpen jullie hier graag bij.

Microsoft 365 Copilot aanschaffen
NEH, als erkende Microsoft CSP-partner, maakt de aanschaf van Copilot voor Microsoft 365 gemakkelijk. Of je nu één licentie nodig hebt of meerdere, wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over Copilot?
Benieuwd naar wat Copilot voor jouw organisatie kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!