NEH ADOPTIETEAM: JOUW GIDS VOOR EEN SUCCESVOLLE DIGITALE TRANSFORMATIE

De digitale transformatie is niet alleen een technologische uitdaging, maar ook een culturele.

Het veranderen van processen en systemen heeft invloed op alle aspecten van de organisatie, van de functierollen tot de mindset van de medewerkers. Het is daarom essentieel om de adoptie van nieuwe technologieën en digitalisering, zoals bijvoorbeeld de migratie van een Citrix-omgeving naar de Cloud-omgeving, goed voor te bereiden en te begeleiden.

Daar komt het NEH Adoptieteam in beeld. Ons team van experts zorgt dat jouw organisatie en  medewerkers volledig voorbereid zijn om de verandering te begrijpen, te accepteren en te implementeren.

Onze adoptiemethode is gebaseerd op het individu en biedt uiteenlopende mogelijkheden, waaronder communicatieplannen, trainingen, persoonlijke begeleiding en het opleiden van ambassadeurs. Het doel is om een cultuur van kennisdeling en ontwikkeling onder jouw werknemers te creëren, waardoor jouw organisatie klaar is om te leren en te groeien in het digitale tijdperk.

Of het nu gaat om het migreren van data van netwerkschijven naar Teams, OneDrive en SharePoint, het opzetten van een intranet of het inrichten van een archief in SharePoint, wij hebben de expertise en ervaring om jouw project tot een succes te maken. Ook als je het nieuwe werken wilt implementeren, kunnen wij jou bijstaan en begeleiden.

Laat je inspireren door het succesverhaal van Fien Wonen! Zij wilden volledig overstappen naar werken in de cloud en alle data overzetten naar Teams, OneDrive en SharePoint. Wij hebben dit traject van begin tot eind begeleid. Van een grondige intake en data-check tot het afstemmen van de indeling van de data op de behoeften van de medewerkers, het opstellen van werkafspraken en beleidsregels, en het voorbereiden van de medewerkers op de verandering. We hebben op maat gemaakte trainingen verzorgd en persoonlijke nazorg op locatie gegeven. Zo is Fien Wonen nu volledig up-to-date en optimaal aan het werken in de cloud.

“Dit soort projecten valt of staat met adoptie door medewerkers. En juist daarin onderscheidt NEH zich door haar mensgerichte aanpak.” – Edward Dalmulder, Informatiemanager bij Fien Wonen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat onze adoptie consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met jouw accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.