Video: Webinar ‘Ontdek de kracht van CoPilot’

Heb je ons webinar 'Ontdek de kracht van Copilot' gemist? Geen probleem! Kijk de opname van het webinar hier terug.

Heb je ons recente webinar ‘Ontdek de kracht van Copilot’ gemist? Geen zorgen, je kunt nu de opname bekijken en alsnog inzichten krijgen in efficiëntie en samenwerking met Copilot-tools. In deze opgenomen sessie introduceert onze expert verschillende soorten CoPilots en richt zich specifiek op de mogelijkheden van Microsoft 365 CoPilot.

Ontdek de huidige stand van zaken, inclusief voor- en nadelen, en verken toekomstige uitbreidingsmogelijkheden van MS 365 CoPilot. Onze deskundige leidt je door een live demo van de invoegtoepassing en biedt essentiële informatie over voorwaarden, kosten en hoe je het maximale uit deze krachtige tool kunt halen.

Bekijk de opname op je eigen tijd en tempo, en profiteer van de waardevolle inzichten die worden gedeeld. Mis deze kans niet om jouw Microsoft 365 ervaring te optimaliseren en je workflow te verbeteren met Copilot. Klik hieronder op de rode knop om de opname te bekijken en zet de eerste stap naar efficiënter werken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Copilot voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Klik op de playbutton om de video te bekijken

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!